<em id="wilkx"></em>
    <dd id="wilkx"><track id="wilkx"></track></dd>
    <button id="wilkx"></button>

    <dd id="wilkx"><pre id="wilkx"><dl id="wilkx"></dl></pre></dd><dd id="wilkx"><track id="wilkx"></track></dd>
    <tbody id="wilkx"><track id="wilkx"></track></tbody>
    1. <em id="wilkx"><acronym id="wilkx"></acronym></em>
      <dd id="wilkx"><noscript id="wilkx"><dl id="wilkx"></dl></noscript></dd>

    2. <tbody id="wilkx"><optgroup id="wilkx"><noframes id="wilkx"></noframes></optgroup></tbody>
      • 您好,歡迎訪問湖南成人高考網!  
      • 湖南成人高考網提供湖南各院校成考輔導報名,咨詢電話:0731-89903663
      城市:
      成考系統:

      湖南2019年成人高考高起點《英語》詞匯與結構練習題及答案

      2019-07-26 09:47:08   來源:成考復習資料    點擊:

        【摘要】下面是2019年成人高考高起點《英語》詞匯與結構練習題及答案,供各位同學參考和學習。

      成考復習資料

        下面是2019年成人高考高起點《英語》詞匯與結構練習題及答案,供各位同學參考和學習。

        Vocabulary and Structure

        (一)

        1. Tom arrived at the office and discovered that he had _______ his door key.

        A. lent

        B. borrowed

        C. lost

        D. no

        2. The beautiful scene left a deep _______ on the foreign visitors.

        A. thought

        B. idea

        C. thinking

        D. impression

        3. The room is a little small; _______ it is so hot.

        A. in addition

        B. in addition to

        C. additional

        D. adding

        4. I wish I ______ her address yesterday.

        A. know

        B. had known

        C. would known

        D. knew

        5. It ______ yesterday. The ground is still wet now.

        A. must have rained

        B. was raining

        C. rained

        D. had rained

        6. If you will do that, please take me into ________.

        A. think

        B. thinking

        C. thought

        D. account

        7. My pen has _______ ink.

        A. run out of

        B. a few

        C. run away

        D. no little

        8. There are, of course, bad teachers as well as ________.

        A. good one

        B. some good

        C. good ones

        D. those good

        9. “______ haste, the less speed” is good advice he often gives us.

        A. More

        B. The more

        C. The morer

        D. Morer

        10. You do look _______. You are not at all like a person who has been ill in bed for years.

        A. good

        B. well

        C. sad

        D. disappointed

        參考答案:

        1.C 2.D 3.A 4.B 5.A 6.D 7.A 8.C 9.B 10.B

        (二)

        1. Some people like to eat apples. But some prefer bananas _______ apples.

        A. to

        B. for

        C. with

        D. against

        2. I _______ here two years ago.

        A. moved to

        B. have moved

        C. have moved to

        D. moved

        3. He is _______ strong a man ________ he can lift ten stones like this one.

        A. such…so

        B. so…that

        C. such a …that

        D. so a …for

        4. It _______ they who lent me the television.

        A. was

        B. is

        C. were

        D. are

        5. A famous Canadian doctor expressed the value of hobbies by saying, “______ man is really happy without a hobby.”

        A. Not

        B. Without

        C. No

        D. None

        6. _______ as he is, he can‘t understand the English film.

        A. A student of English

        B. Though a student of English

        C. Student of English

        D. Being a student of English

        7. The old in the country _______ taken good care of.

        A. have

        B. has

        C. is

        D. are

        8. Not a single mistake _______ in the test.

        A. he made

        B. did he make

        C. he has made

        D. made he

        9. ______ my surprise, I got a high grade in this test.

        A. For

        B. To

        C. To be

        D. On

        10. She never agree _______ you, did she?

        A. to

        B. with

        C. in

        D. at

        參考答案:

        1.A 2.D 3.B 4.A 5.C 6.C 7.D 8.B 9.B 10.B

        想獲取更多關于成考復習資料的相關資訊,如成人高考報名時間、報考條件、考試時間、備考知識、錄取查詢、相關新聞等,敬請關注湖南成人高考網(www.9ipic.com)或關注官方微信公眾號“湖南成考中心”???????如有更多疑問也可以直接聯系我們招生老師,聯系電話:0731-89903663。

      上一篇:湖南2019成人高考高起點《語文》考前提分練習及答案         下一篇:湖南2019年高起點語文復習資料-成人高考高起點語文古詩習題

      湖南成人學歷提升便捷服務

      考試時間:10月26、27日】

      成人高考報名系統 成人高考成績查詢入口
      距2021全國成人高考?:?僅剩
      立即咨詢學歷專員
      湖南成考網
      學歷咨詢專員(譚老師)
      (掃一掃咨詢)
      加入湖南成考公眾號
      湖南成考網
      微信公眾號
      (掃一掃關注)
      1111 <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <文本链> <文本链> <文本链> <文本链> <文本链> <文本链>